Onderhoud

Hou je gelnagels in topvorm

Geef jouw nagels en huid ook thuis de verzorging die ze nodig hebben. Zo geniet jij nog langer van mooie nagels.

Het is daarbij bijvoorbeeld belangrijk de nagelriemen goed te hydrateren. Of jouw technische gelnagels perfect in vorm te houden door ze af en toe een beetje bij te vijlen.

producten
nagelriemolie

Nagelriem olie

Hydrateer jouw nagelriemen 3x per dag met nagelriemolie en masseer ze in. Ook onder de nagels, zo hou je ze in topconditie.

De nagelriemolie houdt vocht zeer goed vast, wat belangrijk is voor gelnagels. Ze herstelt de nagelriemen en zorgt voor een gehydrateerde natuurlijke nagel wat de gelnagels mooier laat uitgroeien zonder dat ze los komen.

Verkrijgbaar in 3 verschillende heerlijke geuren: Peach (7ml) – Orchidee, lentebloesem en bamboe (15ml) – Cashmere (15ml)

seduction

Séduction Cuticle Treatment

Séduction Intense Cuticle Treatment (50ml) is een rijke crème met natuurlijke ingrediënten. Séduction Intense Cuticle Treatment verzacht eelt, droge, gebarsten en harde plekken op de huid en de nagelriemen.

Een jeukende huid omdat ze zo droog is of last van kloven? Probeer deze crème dagelijks voor de nacht, je zult versteld staan van het effect!

Tip: De ultieme verzorging samen met de nagelriem olie voor onder de nagels aan te brengen!

lotion

Delicate Hand Lotion

Een lichte en delicate handlotion (50ml), voor een zachte, gehydrateerde en verleidelijke huid. Trekt snel in, plakt niet en is gemakkelijk te doseren met het pompsysteem.

Een kleine hoeveelheid doet al wonderen en de kleine verpakking past perfect in jouw handtas. Geloof me, je zal deze handlotion echt overal mee naartoe nemen.

Gebruik hem naar hartenlust en wordt verliefd op de zachte geur van orchideeën, lentebloesem en frisse bamboe.

nail-aid

Nail Aid

Een bijzonder effectieve oplossing voor schimmelnagels. Nail Aid helpt schimmels en microben zowel in de voetnagels als in de vingernagels te bestrijden.

Breng 2 tot 3 druppels tweemaal daags aan rond de gehele geïnfecteerde nagel, onder en rond de nagel en in de nagelriem. Nagellak of gelnagels hoeven niet verwijderd te worden.

vijl

Vijl

Zijn jouw kunstnagels net iets te lang geworden? Of hou je graag de lengte tot in de perfectie bij?

Dat kan je het best doen met een dunne kartonnen vijl. Neem jij jouw vijl graag overal mee naartoe? Dan is een vijlendoosje ideaal, zo beschadigt het nagelvijltje geen andere spullen in jouw handtas.