Technische gelnagels, zegt u?

Gelnagels opgebouwd in 3 stappen

Gelnagels, je kent het wel. Een kant en klaar product in pot dat op de nagels aangebracht wordt en ‘droogt’ onder een lamp. Het is véél meer dan dat …

Bij NailExplosion plaats ik graag voor jou de nagels waar je al zolang van droomde. Heb jij problemen met jouw gelnagels? Zijn ze raar van vorm, zijn ze dik, komen ze los of kan de afwerking fijner? Dan neem ik jou graag mee in de wereld van het nagelvak bij NailExplosion, waar de technische gelnagel en de fijne afwerking vooropstaat!

Technische gelnagel? Wel, dat is een gelnagel die technisch perfect opgebouwd wordt in 3 verschillende stappen. Hieronder meer!

nagelcompositie
voorbereiding

Voorbereiding

De basis voor een mooie gelnagel

Eerst bereid ik de natuurlijke nagels voor, waaronder ook de nagelriemen. Deze stap breng ik graag onder de aandacht omdat deze er zal voor zorgen dat de perfect afgewerkte gelnagels weken lang mooi blijven zitten zonder los te komen.

Deze voorbereiding voer ik steeds uit met respect voor de natuurlijke nagels, zodat ze niet beschadigd worden. Een goede ondergrond om op te werken is de start van een succesverhaal …

Plaatsing

Wekenlang mooie gelnagels

Ik gebruik héél wat product om de nagels op te bouwen en je krijgt toch een dun resultaat. Dit heeft alles te maken met techniek. De gel leg ik zo op de nagels neer dat ze de juiste vorm krijgen. En met een vijl verfijn ik de vorm. De vorm maakt de nagels sterk, ondanks de flexibele eigenschappen van de gel. Jouw gelnagels zullen als natuurlijk aanvoelen.

De laatste stap met de vijl laat het product aan de randen samensmelten met de natuurlijke nagel. Hierdoor zal je weken lang plezier beleven aan jouw gelnagels. Zonder opstaande randjes waar je aan kan prullen of losse randjes waar je haar blijft achter haken. Door de juiste plaatsing en technisch perfect afgewerkte vorm kan je alles met je gelnagels doen!

vorm
afwerking

Afwerking

Een natuurlijke look

Kortom, om de nagels fijn te kunnen afwerken zijn al deze stappen belangrijk. Ze garanderen een schitterend eindresultaat.

De kleur kan tot tegen de huidrand afgelakt worden. Door de juiste voorbereiding zelfs tot een stukje onder de nagelriem. Het lijkt wel alsof de nagel van nature met deze kleur groeit.

En het leuke is… je ziet de eerste week zo goed als geen uitgroei. Geweldig toch?!